Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F.

Alles wat je wilt weten over Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F. ligt op 33%, 72 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F.? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Bergen Op Zoom. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F..

De school is te vinden in Bergen Op Zoom. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Oude Huijbergsebaan 231, 4625CJ Bergen Op Zoom. Bel de rijschool op, (0164) 24 16 38. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 200660060000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2703Z2.

In welke plaats vind ik Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F. precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Klik hier voor alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Move It en Autorijschool Johan.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F.

Slagingspercentage

33

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0164) 24 16 38

Adres

Oude Huijbergsebaan 231

Postcode

4625CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

200660060000

Rijschoolnummer

2703Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F.
Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo