Rijschool René Elken

Alle details over Rijschool René Elken.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool René Elken is 0%, 2 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je voor les bij Rijschool René Elken? Je hebt de keuze uit 1 CBR locaties: Zwolle.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool René Elken.

Deze rijschool heeft een locatie in Genemuiden. Hierbij de adresgegevens van deze school: Greenteweg 3, 8281RC Genemuiden. De rijschool bellen? 615298998. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 704919090000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3125H7.

Waar bezoek ik Rijschool René Elken?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in regio Genemuiden.

Bekijk hier alle Rijscholen in Genemuiden. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Go-Mar en Rijschool Ferdinand VOF.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool René Elken

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

615298998

Adres

Greenteweg 3

Postcode

8281RC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

704919090000

Rijschoolnummer

3125H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool René Elken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo