Rijschool Ferdinand VOF

Alles op een rijtje over Rijschool Ferdinand VOF.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ferdinand VOF is 73%, 41 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. (Praktijk)les volgen bij Rijschool Ferdinand VOF? Dan heb je keuze uit 1 CBR examenlocaties: Zwolle. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Ferdinand VOF.

Deze school heeft een locatie in Genemuiden. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Spoelstraat 313, 8281JT Genemuiden. Dit is het e-mailadres van de school: rijschoolferdinand@gmail.com. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (038) 385 45 85, of 06 50 55 51 04. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschoolferdinand.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 568073410000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1484F2.

Waar bezoek je Rijschool Ferdinand VOF precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Genemuiden.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Genemuiden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Brommer en Afrit Wezep.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Ferdinand VOF

Slagingspercentage

73

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

rijschoolferdinand@gmail.com

Telefoon

(038) 385 45 85

Telefoon-nr

06 50 55 51 04

Website

rijschoolferdinand.nl

Adres

Spoelstraat 313

Postcode

8281JT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

568073410000

Rijschoolnummer

1484F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ferdinand VOF”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo