Rijschool Ferdinand VOF

Alle informatie over Rijschool Ferdinand VOF.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ferdinand VOF ligt op 80%, 51 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les volgen bij Rijschool Ferdinand VOF? Je kiest uit 1 examenlocaties van CBR: Zwolle.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG;VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daar natuurlijk van: je mag kwaliteit verwachten.

Contact & telefoon van Rijschool Ferdinand VOF.

De rijschool is gevestigd in Genemuiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Spoelstraat 313, 8281JT Genemuiden. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (038) 385 45 85, of 06 50 55 51 04. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, rijschoolferdinand.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 568073410000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1484F2.

Wat is de locatie van Rijschool Ferdinand VOF (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Genemuiden.

Klik hier voor alle Rijscholen in Genemuiden. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool UP 2 Date en Autorijschool AA-Landen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Ferdinand VOF

Slagingspercentage

80

Aantal examens

51

Keurmerk

BOVAG;VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 385 45 85

Telefoon-nr

06 50 55 51 04

Website

rijschoolferdinand.nl

Adres

Spoelstraat 313

Postcode

8281JT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

568073410000

Rijschoolnummer

1484F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ferdinand VOF”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo