Rijschool Ferdinand VOF

Lees alles over Rijschool Ferdinand VOF.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ferdinand VOF ligt op 77%, 47 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Lessen volgen bij Rijschool Ferdinand VOF? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG;VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contact & telefoon van Rijschool Ferdinand VOF.

De school is gevestigd in Genemuiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Spoelstraat 313, 8281JT Genemuiden. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (038) 385 45 85, of 06 50 55 51 04. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolferdinand.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 568073410000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1484F2.

Wat is de locatie van Rijschool Ferdinand VOF (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Genemuiden. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Iwan en Autorijschool Cuijpers Blerick.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Ferdinand VOF

Slagingspercentage

77

Aantal examens

47

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(038) 385 45 85

Telefoon-nr

06 50 55 51 04

Website

rijschoolferdinand.nl

Adres

Spoelstraat 313

Postcode

8281JT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

568073410000

Rijschoolnummer

1484F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ferdinand VOF”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo