Rijschool Real Quick

Alle informatie over Rijschool Real Quick.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Real Quick is 50%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Real Quick? Je rijdt af bij een van de 1 CBR examenlocaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Real Quick.

Je vindt deze rijschool in Leiden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Vijf Meilaan 276, 2324WS Leiden. Voor telefonisch contact bel je met 0646970697. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 700578500000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1801U2.

Wat is de locatie van Rijschool Real Quick?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Leiden.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Leiden. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool D. Janssen en Rijschool Anoep.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Real Quick

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

0646970697

Adres

Vijf Meilaan 276

Postcode

2324WS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

700578500000

Rijschoolnummer

1801U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Real Quick”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo