Rijschool RAM

Alle informatie over Rijschool RAM.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool RAM is 21%, 38 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Rijschool RAM? Je rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van CBR: Dordrecht, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool RAM.

Je vindt de rijschool in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Peellandstraat 67, 3077HK Rotterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 43 81 42 12. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 763319700000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1198W1.

Waar bezoek ik Rijschool RAM precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: De Streekrijschool M.G. v. Namen e/v Ac De Ruiter en Verkeersschool Content.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool RAM

Slagingspercentage

21

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 43 81 42 12

Adres

Peellandstraat 67

Postcode

3077HK

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

763319700000

Rijschoolnummer

1198W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool RAM”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo