De Ro(n)tonde

Alle informatie die je nodig hebt over De Ro(n)tonde.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Ro(n)tonde is 40%, 5 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij De Ro(n)tonde? Dan heb je de keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Dordrecht, Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van De Ro(n)tonde.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Arthurweg 59, 3077NW Rotterdam. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0644207985. Het KvK-nummer van de rijschool is: 89328345. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1968X5.

In welke plaats vind je De Ro(n)tonde (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Devlin t.h.o.d.n. DriveYOU en Rijschool Ruisch.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: De Ro(n)tonde

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Telefoon-nr

0644207985

Adres

Arthurweg 59

Postcode

3077NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

89328345

Rijschoolnummer

1968X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Ro(n)tonde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo