Rijschool Asli

Ontdek alles over Rijschool Asli.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Asli is 67%, 12 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Asli? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Asli.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Blijvenburgstraat 157, 3042KE Rotterdam. Per e-mail bereik je ze op info@autorijschoolasli.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 45 02 20 50. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschoolasli.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244702240000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5351A1.

Waar bezoek je Rijschool Asli precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Rotterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Kandemir en Autorijschool Errol.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Asli

Slagingspercentage

67

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolasli.nl

Telefoon-nr

06 45 02 20 50

Website

autorijschoolasli.nl

Adres

Blijvenburgstraat 157

Postcode

3042KE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244702240000

Rijschoolnummer

5351A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Asli”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo