Autorijschool Let’s Drive

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Let’s Drive.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Let’s Drive is 43%, 7 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Let’s Drive? Dan kies je uit 1 examenlocaties: Rotterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Let’s Drive.

De school is gevestigd in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ajaxstraat 110, 3054SE Rotterdam. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 39 34 22 59. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 721336270000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1609W5.

In welke plaats vind je Autorijschool Let’s Drive (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool C. Soares en Turbodrive.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Let’s Drive

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 34 22 59

Adres

Ajaxstraat 110

Postcode

3054SE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

721336270000

Rijschoolnummer

1609W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Let’s Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Let’s Drive
Autorijschool Let’s Drive

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo