Rijschool R-Bewijs

Alle gegevens over Rijschool R-Bewijs.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool R-Bewijs is 26%, 43 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool R-Bewijs? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Breda. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool R-Bewijs.

Je vindt de school in Breda. Hierbij de adresgegevens: Maasdijk 72, 4827MA Breda. Bellen? Het telefoonnummer is . Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 727603620000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6601Z2.

In welke plaats vind ik Rijschool R-Bewijs precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Breda.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Breda. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Soney en Kelly’s rijschool t.h.o.d.n. Driveyou.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool R-Bewijs

Slagingspercentage

26

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Adres

Maasdijk 72

Postcode

4827MA

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

727603620000

Rijschoolnummer

6601Z2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kai

    Heel vriendelijke man die de tijd voor je neemt en je heel snel het juiste aanleert. Echt een top rijschool!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo