Verkeersschool Peter Verhoof

Alle informatie over Verkeersschool Peter Verhoof.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Peter Verhoof is 100%, 6 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Ga je lessen volgen bij Verkeersschool Peter Verhoof? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Breda. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool Peter Verhoof.

De rijschool heeft een locatie in Breda. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Dr. Struyckenplein 24, 4812TA Breda. Contact per e-mail? Hierbij het adres: p.verhoof@live.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 06 53 25 69 99. De school heeft een eigen site: follow2.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 201715560000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5691K8.

Waar bezoek ik Verkeersschool Peter Verhoof precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in regio Breda.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Breda. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Moto Maestro Motortrainingen en Rijschool Anton.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Peter Verhoof

Slagingspercentage

100

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

p.verhoof@live.nl

Telefoon-nr

06 53 25 69 99

Website

follow2.nl

Adres

Dr. Struyckenplein 24

Postcode

4812TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

201715560000

Rijschoolnummer

5691K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Peter Verhoof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Peter Verhoof
Verkeersschool Peter Verhoof

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo