Rijschool Yellow

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Rijschool Yellow.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Yellow ligt op 66%, 50 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Yellow? Je examen doe je bij één van de 3 CBR afrijdlocaties: Dordrecht, Breda, Roosendaal. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Yellow.

Je vindt de rijschool in Breda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Rat Verleghstraat 118F, 4815PT Breda. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: frontoffice@rijschoolyellow.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is (088) 603 01 50. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolyellow.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 244842660000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5096X8.

Waar bezoek je Rijschool Yellow (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Breda.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Breda. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Milan en Autorijschool E.C. De Gelder.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Yellow

Slagingspercentage

66

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

frontoffice@rijschoolyellow.nl

Telefoon

(088) 603 01 50

Website

rijschoolyellow.nl

Adres

Rat Verleghstraat 118F

Postcode

4815PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Breda, Roosendaal

KvK-nummer

244842660000

Rijschoolnummer

5096X8

1 review for Rijschool Yellow

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniem

  Sinds rijles 3 werd ik al door mijn rijsinstructeur (Rijschool Yellow) ingepraat om met een automaat te lessen/rijden. Ik heb rijangst en dus aangepast rijles nodig. Dit heb ik meteen bij de rijinstructeur aangegeven. Er zou rekening mee gehouden worden, maar is dus totaal niet gebeurd.

  Tegen de 10e rijles zette de rijinstructeur er nog meer druk op. Er werd mij nadrukkelijker verteld om met een automaat te lessen, want als het schakelen nu niet lukt dan zal dat tegen lesuur 30 ook niet gaan. Juist door me dit sinds les 3 te vertellen, werd mijn rijangst erger. Daarnaast werd er ongepast gegrapt over hoe slecht ik ben in autorijden waar een andere leerling bijzat. Dit gaf mij niet bepaald de zelfvertrouwen die ik nodig had. Overigens waren er bepaalde details die mij tegen lesuur 10 niet werden geleerd, waardoor ik misschien gerichter had kunnen letten op hoe sneller te schakelen.

  Op de website wordt overigens niet aangegeven dat ze rijinstructeurs hebben die wel aangepast lesgeven. Hier kwam ik pas achter nadat ik tientallen keren had gebeld naar de rijschool en er uiteindelijk teruggebeld werd nadat ik ze 4 keer een mail had gestuurd, met dat ik mijn pakket wilde stopzetten, de 2e termijn niet ging betalen en om een terugbetaling vroeg voor de diensten (van de eerste termijn betaling) waarvan ik geen gebruik heb gemaakt.

  Volgens deze medewerker (aan de telefoon) was een terugbetaling niet mogelijk, ondanks dat het op de website bij de beschrijving van het pakket gewoon beschreven staat dat dit wel mogelijk is als b.v. blijkt dat je minder lessen nodig hebt… dus waarom niet in dit geval? De medewerker zou het voorleggen aan de directeur, maar is er sindsdien niet op teruggekomen. Ondertussen zijn we nu al een aantal maanden verder.

  Vervolgens blijf ik factuurmeldingen ontvangen voor de betaling van de tweede termijn De 1e factuurmelding heb ik als credit teruggestuurd. Hierbij heb ik aangegeven dat ik mijn pakket en de 2e termijn annuleer. Ook heb ik duidelijk gevraagd naar een (gedeeltelijke) terugbetaling van termijn 1.
  Hierop heb ik per mail gelukkig wél antwoord op gekregen (op 16-9-2022), met een opsomming van de diensten en hoeveel ik precies terugbetaald krijg (zo’n €340,-, dat is nogal wat voor mij). Maar sindsdien ook niets meer van gehoord en ook geen terugbetaling ontvangen ondanks dat ik mijn gegevens tijdig heb opgestuurd voor de betaling. Ik heb nog tientallen keren gebeld. Je krijgt nooit antwoord want er speelt altijd een bandje af. Ik krijg wel om de dag bijna een factuurmelding die ik elke keer als credit maar teruggestuurd met vraag om de meldingen stop te zetten, maar ze blijven helaas binnenkomen…

  Kortom. Het is een ontzettend onprofessionele bedrijf.

  Het feit dat niemand opneemt en je moet wachten tot ze zelf terugbellen. Het feit dat ze in de 3 andere zusterbedrijven hetzelfde afwezigheidsbandje afspelen (met dezelfde stem). Het feit dat ze bijna nooit op e-mails reageren en het feit dat de factuurmeldingen ondertussen heel irritant binnen blijven komen terwijl ze allang aangegeven hebben dat het pakket is geannuleerd.

  In mijn geval gaat het om Rijschool Yellow te Terheijden en Breda, maar de volgende rijscholen hangen erbij samen:

  Motorskills
  AutomatiQ Rijschool
  Rijschool Wagener

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo