Altan Autorijschool

Alles wat je wilt weten over Altan Autorijschool.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Altan Autorijschool ligt op 45%, 210 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Altan Autorijschool? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locaties: Breda. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Altan Autorijschool.

De rijschool is te vinden in Breda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Averbodestraat 3, 4826KK Breda. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-48373521. Het KvK-nummer van de school is 631413610000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9300N6.

In welke plaats vind je Altan Autorijschool?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Breda.

Bekijk hier alle Rijscholen in Breda. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Luc Raats en Rijschool Look.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Altan Autorijschool

Slagingspercentage

45

Aantal examens

210

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-48373521

Adres

Averbodestraat 3

Postcode

4826KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

631413610000

Rijschoolnummer

9300N6

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. David

    Zeer goede rijschool.

    Erg betrouwbaar en vriendelijk. Ze passen zich erg aan aan de leerling, dat weet ik omdat meerdere vrienden van mij hier zijn geweest en ze passen zich per persoon aan. Erg geduldige instructeurs!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo