Rijschool proX

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool proX.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool proX is 60%, 5 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met les bij Rijschool proX? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Enschede.

Adres- en contactgegevens van Rijschool proX.

De rijschool is gevestigd in Hengelo Ov. De adresgegevens zijn als volgt: Ruijsdaelstraat 9, 7556WR Hengelo Ov. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 45 70 31 41. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 685716660000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5167H8.

Waar bezoek ik Rijschool proX (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Hengelo Ov.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Stegeman en Verkeersschool Freddy Willemsen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool proX

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 70 31 41

Adres

Ruijsdaelstraat 9

Postcode

7556WR

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

685716660000

Rijschoolnummer

5167H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool proX”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo