Rijschool Remon

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Remon.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Remon ligt op 77%, 13 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor lessen bij Rijschool Remon? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Enschede. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Remon.

De school is te vinden in Hengelo Ov. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Julianalaan 3, 7553AB Hengelo Ov. Per e-mail bereik je ze op remonkluge@hotmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 10 40 71 76. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 664980900000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6535X6.

In welke plaats vind ik Rijschool Remon (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Hengelo Ov.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Afrit Meppel en JBdrive rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Remon

Slagingspercentage

77

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

remonkluge@hotmail.com

Telefoon-nr

06 10 40 71 76

Adres

Julianalaan 3

Postcode

7553AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

664980900000

Rijschoolnummer

6535X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Remon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo