Triki ‘s

Lees alles over Triki ‘s.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Triki ‘s is 86%, 148 personen legden examen af (rijbewijs AVB). (Praktijk)les volgen bij Triki ‘s? Je examen doe je bij één van de 6 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Breda. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Triki ‘s.

Je vindt de school in Den Haag. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Apeldoornselaan 225, 2573LJ Den Haag. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 85 76 33 86. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 766493260000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7548W5.

Waar zit Triki ‘s?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Check ook deze rijscholen: gegarandeerd geslaagd en Rijschool Gul.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Triki ‘s

Slagingspercentage

86

Aantal examens

148

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 85 76 33 86

Adres

Apeldoornselaan 225

Postcode

2573LJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Breda

KvK-nummer

766493260000

Rijschoolnummer

7548W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mimi

    Super slechte ervaring bij deze motorinstructeur. Ondanks hem verschillende keren op zijn onprofessionele houding gewezen te hebben zoals (steeds stoppen tijdens rijles om koffie te halen/tanken) komt hij ook nog eens steeds ruim 15 minuten te laat en word dit niet gecompenseerd. Als je er wat van zegt is hij nog beledigd en kan zelfs intimiderend over komen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo