Triki ‘s

Alle gegevens van Triki ‘s.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Triki ‘s is 90%, 234 leerlingen deden examen (rijbewijs AVB). Ga je voor les bij Triki ‘s? Rij-examen doe je bij een van de 4 CBR-locaties: Amsterdam, Alkmaar, Rijswijk, Rotterdam. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Triki ‘s.

Je vindt de rijschool in Delfgauw. Dit zijn de adresgegevens: Laan der Zeven Linden 7a, 2645GR Delfgauw. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 85 76 33 86. Het KvK-nummer van deze rijschool is 766493260000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 7548W5.

In welke plaats vind je Triki ‘s (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Delfgauw.

Klik hier voor meer Rijscholen in Delfgauw. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: RS-Betti en Damen motor-rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Triki ‘s

Slagingspercentage

90

Aantal examens

234

Telefoon-nr

06 85 76 33 86

Adres

Laan der Zeven Linden 7a

Postcode

2645GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Alkmaar, Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

766493260000

Rijschoolnummer

7548W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mimi

    Super slechte ervaring bij deze motorinstructeur. Ondanks hem verschillende keren op zijn onprofessionele houding gewezen te hebben zoals (steeds stoppen tijdens rijles om koffie te halen/tanken) komt hij ook nog eens steeds ruim 15 minuten te laat en word dit niet gecompenseerd. Als je er wat van zegt is hij nog beledigd en kan zelfs intimiderend over komen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo