Rijschool Peer

Alle informatie over Rijschool Peer.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Peer ligt op 35%, 20 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Peer? Rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Peer.

De school heeft een vestiging in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van de school: Oostergosingel 71, 2548NW Den Haag. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 30 62 22 40. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 850145400000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9924X0.

In welke plaats zit Rijschool Peer?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in Den Haag.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeersschool Wel-Vaart en Drive XXL.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Peer

Slagingspercentage

35

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 62 22 40

Adres

Oostergosingel 71

Postcode

2548NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

850145400000

Rijschoolnummer

9924X0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Peer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo