Rijschool Parcour

Alle informatie over Rijschool Parcour.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Parcour is 0%, 2 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Parcour? Je examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Eindhoven. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Parcour.

Deze school heeft een vestiging in Eindhoven. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Croy 7C, 5653LC Eindhoven. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 36 27 59 35. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 856774690000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9473G8.

In welke plaats vind ik Rijschool Parcour precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Bekijk hier meer Rijscholen in Eindhoven. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschoolbakkal en Autorijschool Verkeersplein.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Parcour

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 36 27 59 35

Adres

Croy 7C

Postcode

5653LC

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

856774690000

Rijschoolnummer

9473G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Parcour”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo