Rijschool Regio 040

Alle gegevens over Rijschool Regio 040.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Regio 040 ligt op 39%, 155 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Regio 040? Je praktijkexamen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven, Mierlo. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Regio 040.

De rijschool is te vinden in Eindhoven. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Diamantring 1, 5629GP Eindhoven. Per e-mail bereik je ze op autorijschoolregio040@gmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 26 30 83 51. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 830275800000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4428K8.

In welke plaats zit Rijschool Regio 040 (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Eindhoven. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Baila en Driver2B.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Regio 040

Slagingspercentage

39

Aantal examens

155

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

autorijschoolregio040@gmail.com

Telefoon

06 26 30 83 51

Adres

Diamantring 1

Postcode

5629GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo

KvK-nummer

830275800000

Rijschoolnummer

4428K8

Reviews

0.0
1
0
0
0
3

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Tom Dings

  Opgelicht helaas. Mocht mijn lespakket niet afmaken want zou zogenaamd verlopen zijn. Staat niet in hun beleid dus is nergens op gebaseerd. Is ook niet toegestaan!

 2. x

  Dit is de slechtste rijschool in Eindhoven. Abed geeft alleen om het geld en heeft heel veel mensen opgelicht. De lessen waren absoluut niet leerzaam, Abed geeft amper feedback en zit continu op zijn telefoon.
  Ik heb een pakket gekocht en over een periode van 6 maanden maar 3 lessen in kunnen plannen omdat er telkens smoesjes van Abed kwamen.
  Ik heb me geld terug gevraagd en werd geblokkeerd. Meest respectloze, onbetrouwbare rijschool die er maar is. Afschuwelijk hoe hij mensen oplicht en hun geld steelt.

 3. L Hambardzumyan

  Top bedrijf, mooie Tesla en professioneel rijinstructeur, na 15 lessen gelijk de eerste keer de examen geslaagd. Dankjewel Hasieb.

 4. Uchenna

  if there was a rating below 1 star, this driving school deserves that. The driver tutor Abed, exhibits utter negligence of his students. Thank me later for saving you the time and stress.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo