RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer

Lees alles over RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer ligt op 100%, 10 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer.

De school heet een locatie in Eindhoven. De adresgegevens: Firapeellaan 21, 5625HJ Eindhoven. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@rdw.nu. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (040) 780 38 00. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rdw.nu. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 814312440000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5596F6.

Waar vind ik RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Basis Vurgun en Rijschool P. Steeghs.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer

Slagingspercentage

100

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rdw.nu

Telefoon

(040) 780 38 00

Website

rdw.nu

Adres

Firapeellaan 21

Postcode

5625HJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

814312440000

Rijschoolnummer

5596F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer
RDW.NU – Rijschool Roger de Weijer

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo