Rijschool Van der Schoot

Ontdek alles over Rijschool Van der Schoot.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Van der Schoot is 50%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Van der Schoot? Je examen doe je bij één van de 3 CBR-locaties: Eindhoven, Mierlo, Weert. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool Van der Schoot.

Deze school heeft een vestiging in Eindhoven. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Polanenweg 2, 5616EJ Eindhoven. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 43746331. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 701681720000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4598W8.

In welke plaats vind je Rijschool Van der Schoot precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Desiree Schattefor en Autorijschool Lara.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Van der Schoot

Slagingspercentage

50

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 43746331

Adres

Polanenweg 2

Postcode

5616EJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo, Weert

KvK-nummer

701681720000

Rijschoolnummer

4598W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Van der Schoot”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo