Rijschool Oosterschelde

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Oosterschelde.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Oosterschelde is 0%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVD). Ga je van start met rijles bij Rijschool Oosterschelde? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Goes. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Oosterschelde.

De school is gevestigd in Colijnsplaat. De adresgegevens zijn als volgt: Tulpstraat 26, 4486BZ Colijnsplaat. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschooloosterschelde.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 46 12 16 07. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschooloosterschelde.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 583749650000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8707X8.

Wat is de locatie van Rijschool Oosterschelde (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Colijnsplaat.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Colijnsplaat. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Motortraining Fred Bouwknegt en Rijschool Boezerooij.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Oosterschelde

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooloosterschelde.nl

Telefoon

06 46 12 16 07

Website

rijschooloosterschelde.nl

Adres

Tulpstraat 26

Postcode

4486BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

583749650000

Rijschoolnummer

8707X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Oosterschelde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo