Rijschool Oosterschelde

Alles over Rijschool Oosterschelde.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Oosterschelde is 100%, 6 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AM2). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Oosterschelde? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties: Goes. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Oosterschelde.

Deze rijschool vind je in Colijnsplaat. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Tulpstraat 26, 4486BZ Colijnsplaat. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 46 12 16 07. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschooloosterschelde.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 583749650000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8707X8.

In welke plaats zit Rijschool Oosterschelde (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Colijnsplaat. Check ook deze twee rijscholen: Rijrecht Verkeersschool B.V. en Rijschool Anton.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Oosterschelde

Slagingspercentage

100

Aantal examens

6

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 12 16 07

Website

rijschooloosterschelde.nl

Adres

Tulpstraat 26

Postcode

4486BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

583749650000

Rijschoolnummer

8707X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Oosterschelde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo