Rijschool Oosterschelde

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Oosterschelde.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Oosterschelde is 100%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AM2). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Oosterschelde? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties: Goes. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Welke keurmerken heeft deze school?

Deze school beschikt over een VRB-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Oosterschelde.

Deze school is gevestigd in Colijnsplaat. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Tulpstraat 26, 4486BZ Colijnsplaat. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 46 12 16 07. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschooloosterschelde.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 583749650000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8707X8.

In welke plaats vind ik Rijschool Oosterschelde (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Colijnsplaat.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Colijnsplaat. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijrecht Verkeersschool B.V. en Vizier Motoropleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Oosterschelde

Slagingspercentage

100

Aantal examens

5

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 12 16 07

Website

rijschooloosterschelde.nl

Adres

Tulpstraat 26

Postcode

4486BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

583749650000

Rijschoolnummer

8707X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Oosterschelde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo