Rijschool Oosterschelde

Alles wat je wilt weten over Rijschool Oosterschelde.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Oosterschelde is 40%, 5 personen deden examen (rijbewijs AM2). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Oosterschelde? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Goes. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Oosterschelde.

De school is te vinden in Colijnsplaat. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Tulpstraat 26, 4486BZ Colijnsplaat. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 46 12 16 07. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschooloosterschelde.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 583749650000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8707X8.

Waar vind ik Rijschool Oosterschelde (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Colijnsplaat.

Bekijk alle Rijscholen in Colijnsplaat. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijrecht Verkeersschool B.V. en Rijschool Boezerooij.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Oosterschelde

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 12 16 07

Website

rijschooloosterschelde.nl

Adres

Tulpstraat 26

Postcode

4486BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Goes

KvK-nummer

583749650000

Rijschoolnummer

8707X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Oosterschelde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo