Rijschool OBA

Alles op een rijtje over Rijschool OBA.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool OBA is 17%, 6 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met les bij Rijschool OBA? Je kiest uit 2 CBR-locaties: Rotterdam, Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool OBA.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Adrien Mildersstraat 17C, 3022NB Rotterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 24 29 79 74. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244284730000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5233A1.

In welke plaats zit Rijschool OBA (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Rotterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rdam Rijschool en Baktash Autorijschool.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool OBA

Slagingspercentage

17

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 24 29 79 74

Adres

Adrien Mildersstraat 17C

Postcode

3022NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

244284730000

Rijschoolnummer

5233A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool OBA”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo