Rijschool Noord

Alles over Rijschool Noord.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Noord ligt op 59%, 29 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Rijschool Noord? Je kunt terecht bij 2 CBR-locaties: Groningen, Assen.

Heeft deze rijschool keurmerken?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Noord.

Deze school heeft een locatie in Zuidlaren. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Entinge 88, 9472XN Zuidlaren. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (050) 311 79 19, of 06 22 05 43 74. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschool-noord.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 575170450000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6510A1.

Waar vind ik Rijschool Noord precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Zuidlaren.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Zuidlaren. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: DriveSafe en Rijschool 4U.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Noord

Slagingspercentage

59

Aantal examens

29

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(050) 311 79 19

Telefoon-nr

06 22 05 43 74

Website

rijschool-noord.nl

Adres

Entinge 88

Postcode

9472XN

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen

KvK-nummer

575170450000

Rijschoolnummer

6510A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Noord”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo