Reintke Rijopleidingen

Lees meer over Reintke Rijopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Reintke Rijopleidingen is 36%, 88 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Reintke Rijopleidingen? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Winschoten. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Alle contact- en adresgegevens van Reintke Rijopleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Stadskanaal. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Gerrit van der Tuuklaan 1, 9501JB Stadskanaal. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 58 79 80 31. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 647373060000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8045Z0.

In welke plaats vind ik Reintke Rijopleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in Stadskanaal.

Bekijk alle Rijscholen in Stadskanaal. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Flexdrive en Rijschool Danny van den Bergh.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Reintke Rijopleidingen

Slagingspercentage

36

Aantal examens

88

Telefoon-nr

06 58 79 80 31

Adres

Gerrit van der Tuuklaan 1

Postcode

9501JB

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

647373060000

Rijschoolnummer

8045Z0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Reintke Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo