Rijschool Nili

Alles op een rijtje over Rijschool Nili.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nili is 20%, 30 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij Rijschool Nili? Dan heb je de keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen, Venlo.

Heeft de rijschool keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Nili.

Deze rijschool heeft een locatie in Venray. Op zoek naar de adresgegevens? Molenpad 1, 5801VD Venray. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 46 64 88 61. De school beschikt over een eigen site: rijschool-a325.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 613702660000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7575F6.

Wat is de locatie van Rijschool Nili precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Venray.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Venray. Check ook deze twee rijscholen: Steef Gielens en Rijschool Natalie.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Nili

Slagingspercentage

20

Aantal examens

30

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 46 64 88 61

Website

rijschool-a325.nl

Adres

Molenpad 1

Postcode

5801VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Venlo

KvK-nummer

613702660000

Rijschoolnummer

7575F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Nili”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo