MotoMundo

Alles wat je wilt weten over MotoMundo.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van MotoMundo ligt op 61%, 18 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Start je met les bij MotoMundo? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Hoorn. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over MotoMundo.

Deze rijschool is gevestigd in Avenhorn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Wieken 74I, 1633GX Avenhorn. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 29 14 40 87. De school beschikt over een eigen website, hierbij: rijschooleenhoorn.nl. Het KvK-nummer van deze school is 850590480000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5457H8.

In welke plaats zit MotoMundo precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Avenhorn.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Avenhorn. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Schneiders en Verkeersschool Degeling.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: MotoMundo

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 29 14 40 87

Website

rijschooleenhoorn.nl

Adres

Wieken 74I

Postcode

1633GX

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

850590480000

Rijschoolnummer

5457H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “MotoMundo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo