Autorijschool “Adam En Eva”

Alle details over Autorijschool “Adam En Eva”.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Adam En Eva” ligt op 39%, 90 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Kies je voor lessen bij Autorijschool “Adam En Eva”? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-locaties: Alkmaar.

Beschikt deze school over keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG;VRB-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool “Adam En Eva”.

De school heet een locatie in Heerhugowaard. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Johanna Westerdijk erf 24, 1705NK Heerhugowaard. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (072) 571 58 71, of 06 53 50 11 17. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: adam-eva.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 370411630000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3490G1.

Waar vind ik Autorijschool “Adam En Eva” precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in regio Heerhugowaard.

Bekijk hier alle Rijscholen in Heerhugowaard. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Dicx Auto- & Motorrijschool en Autorijschool SpijkerS.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool “Adam En Eva”

Slagingspercentage

39

Aantal examens

90

Keurmerk

BOVAG;VRB

BOVAG

Ja

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(072) 571 58 71

Telefoon-nr

06 53 50 11 17

Website

adam-eva.nl

Adres

Johanna Westerdijk erf 24

Postcode

1705NK

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

370411630000

Rijschoolnummer

3490G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Adam En Eva””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Adam En Eva”
Autorijschool “Adam En Eva”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo