Rijschool Maasstad

Ontdek alles over Rijschool Maasstad.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maasstad ligt op 79%, 38 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AVB). Rijles volgen bij Rijschool Maasstad? Je examen doe je bij een van de 3 CBR examenlocaties: Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Maasstad.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Pijperstraat 35, 3034BG Rotterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-24810337. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 243181210000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6181X6.

Wat is de locatie van Rijschool Maasstad?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Henk Goor Motorrijschool en Motorrijschool Moto-Witte.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Maasstad

Slagingspercentage

79

Aantal examens

38

Telefoon-nr

06-24810337

Adres

Pijperstraat 35

Postcode

3034BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht

KvK-nummer

243181210000

Rijschoolnummer

6181X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Maasstad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo