Rijschool Maasstad

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Maasstad.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Maasstad is 76%, 59 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Maasstad? Je examen doe je bij één van de 3 CBR-examenlocaties: Rijswijk, Rotterdam*, Dordrecht. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Maasstad.

De rijschool heeft een vestiging in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Pijperstraat 35, 3034BG Rotterdam. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-24810337. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 243181210000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6181X6.

In welke plaats zit Rijschool Maasstad?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Team Rijscholen en Damen motor-rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Maasstad

Slagingspercentage

76

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-24810337

Adres

Pijperstraat 35

Postcode

3034BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Dordrecht

KvK-nummer

243181210000

Rijschoolnummer

6181X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Maasstad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo