Jan van Slooten Rijopleidingen

Lees meer over Jan van Slooten Rijopleidingen.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jan van Slooten Rijopleidingen ligt op 51%, 55 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Jan van Slooten Rijopleidingen? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-afrijdlocaties: Hoogeveen, Meppel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Jan van Slooten Rijopleidingen.

Deze school heeft een vestiging in Dedemsvaart. Hierbij de adresgegevens van de school: Havikstraat 18, 7701JZ Dedemsvaart. Stuur ze meteen een bericht: info@janvanslooten.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 50 51 78 70. De school heeft een eigen site met meer informatie: janvanslooten.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 779008470000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1665R4.

Wat is de locatie van Jan van Slooten Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Dedemsvaart.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dedemsvaart. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: autorijschool nicole en Autorijschool Adriaens.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Jan van Slooten Rijopleidingen

Slagingspercentage

51

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@janvanslooten.nl

Telefoon-nr

06 50 51 78 70

Website

janvanslooten.nl

Adres

Havikstraat 18

Postcode

7701JZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

779008470000

Rijschoolnummer

1665R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jan van Slooten Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Jan van Slooten Rijopleidingen
Jan van Slooten Rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo