Auto- en Motorrijschool “good to see you”

Op deze pagina vind je alles over Auto- en Motorrijschool “good to see you”.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool “good to see you” ligt op 59%, 41 personen legden examen af (rijbewijs B). Auto- en Motorrijschool “good to see you” verzorgt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto, bromfiets. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor les bij Auto- en Motorrijschool “good to see you”? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Hoogeveen.

Alle contact- en adresgegevens van Auto- en Motorrijschool “good to see you”.

Je vindt de school in Dedemsvaart. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Sportlaan 34, 7701VR Dedemsvaart. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (0523) 61 73 54, of 06 25 29 83 93. Ze hebben een eigen website met meer informatie: goodtoseeyou.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 40514040000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9579W7.

In welke plaats vind je Auto- en Motorrijschool “good to see you” precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Dedemsvaart.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dedemsvaart. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rosman en Rijschool Winters.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Auto- en Motorrijschool “good to see you”

Slagingspercentage

59

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0523) 61 73 54

Telefoon-nr

06 25 29 83 93

Website

goodtoseeyou.nl

Adres

Sportlaan 34

Postcode

7701VR

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

40514040000

Rijschoolnummer

9579W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- en Motorrijschool “good to see you””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- en Motorrijschool “good to see you”
Auto- en Motorrijschool “good to see you”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo