Autorijschool “Peter de Wekker”

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool “Peter de Wekker”.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Peter de Wekker” ligt op 37%, 41 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor les bij Autorijschool “Peter de Wekker”? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Leiden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool “Peter de Wekker”.

Je vindt deze rijschool in Leiderdorp. De adresgegevens zijn als volgt: Touwbaan 2C, 2352CZ Leiderdorp. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@peterdewekker.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (071) 589 40 70, of 06 54 63 58 87. De rijschool heeft een eigen site: peterdewekker.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280370070000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5925Z2.

In welke plaats vind ik Autorijschool “Peter de Wekker” (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Leiderdorp.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Leiderdorp. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: ROCH en Verkeersschool Rogier.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool “Peter de Wekker”

Slagingspercentage

37

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@peterdewekker.nl

Telefoon

(071) 589 40 70

Telefoon-nr

06 54 63 58 87

Website

peterdewekker.nl

Adres

Touwbaan 2C

Postcode

2352CZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280370070000

Rijschoolnummer

5925Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Peter de Wekker””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Peter de Wekker”
Autorijschool “Peter de Wekker”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo