Rijschool Kokshoorn

Alles op een rijtje over Rijschool Kokshoorn.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kokshoorn is 41%, 22 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Rijschool Kokshoorn? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer.

Aanbieding rijlessen & auto theorie oefenen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Kokshoorn.

Deze school heeft een vestiging in Pijnacker. Dit zijn de adresgegevens: Meent 19, 2642KM Pijnacker. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 24 46 50 35. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 615543830000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1013X5.

Waar vind ik Rijschool Kokshoorn (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Pijnacker.

Klik hier voor alle Rijscholen in Pijnacker. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Sisters Fikria en autorijschool de koploper.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Kokshoorn

Slagingspercentage

41

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 24 46 50 35

Adres

Meent 19

Postcode

2642KM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

615543830000

Rijschoolnummer

1013X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kokshoorn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo