Autorijschool Van Driel

Alles op een rijtje over Autorijschool Van Driel.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Driel ligt op 54%, 56 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor les bij Autorijschool Van Driel? Je examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Van Driel.

Deze school vind je in Delft. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Omanstraat 34, 2622GZ Delft. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (015) 261 27 36, of 06 53 74 54 46. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolvandriel.nl. Het KvK-nummer van de school is 272305730000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4028F2.

In welke plaats vind je Autorijschool Van Driel?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in regio Delft.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Delft. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? A Torenstra en Enjoy Driving.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Van Driel

Slagingspercentage

54

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(015) 261 27 36

Telefoon-nr

06 53 74 54 46

Website

autorijschoolvandriel.nl

Adres

Omanstraat 34

Postcode

2622GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272305730000

Rijschoolnummer

4028F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Driel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo