Rijschool Kengen

Lees meer over Rijschool Kengen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kengen ligt op 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Kengen? Dan heb je de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Herten (Roermond). Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Kengen.

Je vindt deze school in Herten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: De Hanze 4A80, 6049HZ Herten. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 0642105252. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 88378373. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1237H9.

Waar bezoek ik Rijschool Kengen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Herten.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Herten. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Leon Loozen T.H.O.D.N. Nxxt en Rijschool Godinho.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Kengen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0642105252

Adres

De Hanze 4A80

Postcode

6049HZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond)

KvK-nummer

88378373

Rijschoolnummer

1237H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kengen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo