Autorijschool De Bock

Alle gegevens van Autorijschool De Bock.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool De Bock is 73%, 52 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor lessen bij Autorijschool De Bock? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Herten (Roermond).

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool De Bock.

Deze rijschool is gevestigd in Herkenbosch. De adresgegevens zijn als volgt: Craenberglaan 2, 6075HC Herkenbosch. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0475) 33 67 33, of 06 20 59 65 43. Ze hebben een eigen website: autorijschooldebock.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 814307950000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1081K7.

Waar vind je Autorijschool De Bock (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Herkenbosch.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Herkenbosch. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Sandra en Rijschool Yalman.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool De Bock

Slagingspercentage

73

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0475) 33 67 33

Telefoon-nr

06 20 59 65 43

Website

autorijschooldebock.nl

Adres

Craenberglaan 2

Postcode

6075HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Herten (Roermond)

KvK-nummer

814307950000

Rijschoolnummer

1081K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool De Bock”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo