Rijschool-Kapiteijn

Op deze pagina vind je alles over Rijschool-Kapiteijn.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool-Kapiteijn is 64%, 11 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool-Kapiteijn? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 examenlocaties: Dordrecht, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool-Kapiteijn.

Je vindt de school in Heerjansdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Johannes Postlaan 5, 2995VH Heerjansdam. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 18 09 24 16. Het KvK-nummer van de rijschool is 851984550000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2100F7.

In welke plaats vind ik Rijschool-Kapiteijn (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Heerjansdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Heerjansdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Nick Mecking t.h.o.d.n. LesGo en Rijschool Kalac.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool-Kapiteijn

Slagingspercentage

64

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 09 24 16

Adres

Johannes Postlaan 5

Postcode

2995VH

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

851984550000

Rijschoolnummer

2100F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool-Kapiteijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo