Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong

Op deze pagina vind je alles over Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong ligt op 72%, 39 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Start je met les bij Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Dordrecht, Barendrecht.

Heeft de school keurmerken?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong.

Deze school is gevestigd in Heerjansdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Groene Dreef 8, 2995VE Heerjansdam. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (078) 677 10 59, of 06 53 78 81 34. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, autorijschool-dejong.nl. Het KvK-nummer van de school is: 230537620000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4827X3.

In welke plaats zit Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Heerjansdam.

Bekijk alle Rijscholen in Heerjansdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: WK Rijopleidingen en Autorijschool L. De Zwart.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong

Slagingspercentage

72

Aantal examens

39

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(078) 677 10 59

Telefoon-nr

06 53 78 81 34

Website

autorijschool-dejong.nl

Adres

Groene Dreef 8

Postcode

2995VE

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

230537620000

Rijschoolnummer

4827X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong
Auto-Motor-Bromfiets A. de Jong

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo