Rijschool Jolanda Jansen

Ontdek alles over Rijschool Jolanda Jansen.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jolanda Jansen ligt op 100%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Lessen volgen bij Rijschool Jolanda Jansen? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Meppel.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Jolanda Jansen.

De rijschool heeft een locatie in Meppel. De adresgegevens zijn als volgt: Korenbloem 6, 7944PB Meppel. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 20 79 35 36. Het KvK-nummer van de rijschool is 777373930000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1067Z5.

Waar bezoek je Rijschool Jolanda Jansen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Meppel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Meppel. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Hooijer en Autorijschool Lon van Grafhorst t.h.o.d.n. NXXT Verkeersscholen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Jolanda Jansen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 79 35 36

Adres

Korenbloem 6

Postcode

7944PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

777373930000

Rijschoolnummer

1067Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jolanda Jansen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo