Rijschool Jolanda Jansen

Lees alles over Rijschool Jolanda Jansen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jolanda Jansen ligt op 57%, 23 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Jolanda Jansen? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Meppel. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contact & telefoon van Rijschool Jolanda Jansen.

Deze rijschool vind je in Meppel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Korenbloem 6, 7944PB Meppel. De school is telefonisch bereikbaar via 06 20 79 35 36. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 777373930000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1067Z5.

Wat is de locatie van Rijschool Jolanda Jansen (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in Meppel.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Meppel. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Peter Bonte Auto- motorrijschool en Rijschool Rouveen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Jolanda Jansen

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 79 35 36

Adres

Korenbloem 6

Postcode

7944PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

777373930000

Rijschoolnummer

1067Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jolanda Jansen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo