aandacht voor opleidingen

Alle informatie over aandacht voor opleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van aandacht voor opleidingen ligt op 69%, 59 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs TVPC). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Ga je lessen volgen bij aandacht voor opleidingen? Je rij-examen doe je bij een van de 3 examenlocaties van CBR: Groningen, Assen, Emmen.

Adres- en contactgegevens van aandacht voor opleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Geesbrug. Op zoek naar de adresgegevens? Witte Menweg 4C, 7917TK Geesbrug. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 37 32 83 37. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 624133170000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3965G8.

In welke plaats zit aandacht voor opleidingen (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Geesbrug.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Geesbrug. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Dusseldorp en Verkeersschool Lei Wolters.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: aandacht voor opleidingen

Slagingspercentage

69

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 37 32 83 37

Adres

Witte Menweg 4C

Postcode

7917TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen, Emmen

KvK-nummer

624133170000

Rijschoolnummer

3965G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “aandacht voor opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

aandacht voor opleidingen
aandacht voor opleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo