aandacht voor opleidingen

Alle details over aandacht voor opleidingen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van aandacht voor opleidingen is 76%, 54 personen deden examen (rijbewijs TVPC). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je voor lessen bij aandacht voor opleidingen? Je examen doe je bij één van de 3 CBR examenlocaties: Leeuwarden, Assen, Emmen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van aandacht voor opleidingen.

De rijschool is gevestigd in Geesbrug. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Witte Menweg 4C, 7917TK Geesbrug. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 37 32 83 37. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 624133170000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3965G8.

Waar bezoek ik aandacht voor opleidingen precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in Geesbrug.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Geesbrug. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool Dusseldorp en Verkeersschool Heythuyzen B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: aandacht voor opleidingen

Slagingspercentage

76

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 37 32 83 37

Adres

Witte Menweg 4C

Postcode

7917TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Assen, Emmen

KvK-nummer

624133170000

Rijschoolnummer

3965G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “aandacht voor opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

aandacht voor opleidingen
aandacht voor opleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo