Rijschool Rosman Balkbrug ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Rosman

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Rosman.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rosman ligt op 54%, 24 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Rijschool Rosman? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-afrijdlocaties: Hoogeveen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijles & auto theorie

Geld besparen op je autorijbewijs? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Rosman.

Je vindt deze school in Balkbrug. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Kruizingastraat 16, 7707BX Balkbrug. Voor telefonisch contact bel je met (0523) 65 72 94, of 06 13 05 34 19. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 50825050000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4013A8.

Waar vind je Rijschool Rosman (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Balkbrug.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Balkbrug. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool van de Belt en Autorijschool Stolze.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Rosman

Slagingspercentage

54

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 13 05 34 19

Adres

Kruizingastraat 16

Postcode

7707BX

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

50825050000

Rijschoolnummer

4013A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Rosman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo