Rijschool InVorm

Alle informatie over Rijschool InVorm.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool InVorm is 44%, 32 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool InVorm? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Leeuwarden. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool InVorm.

Je vindt de school in Goutum. Op zoek naar de adresgegevens? It Giele Fjild 9, 9084DJ Goutum. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 48 45 35 27. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 823037620000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1286G7.

Waar vind je Rijschool InVorm?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in regio Goutum.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Goutum. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Motorrijschool W.M. de Jong en Verkeersschool Haak.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool InVorm

Slagingspercentage

44

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 45 35 27

Adres

It Giele Fjild 9

Postcode

9084DJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

823037620000

Rijschoolnummer

1286G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool InVorm”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo