Rijschool HarmLes

Lees meer over Rijschool HarmLes.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool HarmLes ligt op 60%, 43 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool HarmLes? Rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Arnhem, Nijmegen. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool HarmLes.

De school is te vinden in Lent. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: John Lennonstraat 28, 6663GP Lent. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 47 89 29 15. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 839825070000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1903H8.

Waar zit Rijschool HarmLes precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in regio Lent.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Lent. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Asya en Rijschool Arnhem 123.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool HarmLes

Slagingspercentage

60

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 47 89 29 15

Adres

John Lennonstraat 28

Postcode

6663GP

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Nijmegen

KvK-nummer

839825070000

Rijschoolnummer

1903H8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pascal

    Harm is absoluut een topper. Door zijn rustige en motiverende manier van les geven zorgt hij ervoor dat je zorgeloos en zonder onzekerheid de weg gaat op.
    Harm legt de praktijk prettig uit en mede door zijn jarenlange ervaring op de weg als buschauffeur geeft hij je een andere kijk op het verkeer wat zeker helpt om alle situaties op de weg te snappen.
    Daarnaast draaien de lessen echt om kwaliteit in plaats van kwantiteit waardoor je op je praktijk examen geen zorgen hebt. Dit alles in combinatie met de open en transparantie communicatie voor zorgt ervoor dat je elke week uit kijkt naar de rijles!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo