Autorijschool Raymon

Alles op een rijtje over Autorijschool Raymon.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Raymon is 74%, 38 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Raymon? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Nijmegen. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Raymon.

De rijschool heeft een locatie in Lent. Hierbij de adresgegevens: Magnolialaan 18, 6663EX Lent. Stuur ze een mailtje, info@rijschoolraymon.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-54343528. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolraymon.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 519190950000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4210N1.

Waar zit Autorijschool Raymon?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Lent.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Lent. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool A.G. Putter en Autorijschool “R. De Wit”.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Raymon

Slagingspercentage

74

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolraymon.nl

Telefoon-nr

06-54343528

Website

rijschoolraymon.nl

Adres

Magnolialaan 18

Postcode

6663EX

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

519190950000

Rijschoolnummer

4210N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Raymon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo