Rijschool Haan

Lees meer over Rijschool Haan.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Haan ligt op 43%, 265 personen deden examen (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Praktijkles volgen bij Rijschool Haan? Je kunt kiezen uit 2 CBR locaties: Rotterdam*, Barendrecht. Deze rijschool biedt ook rijles in een automaat personenauto.

Contact & telefoon van Rijschool Haan.

De school is te vinden in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens: Slaak 86, 3061CZ Rotterdam. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (010) 412 40 20. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolhaan.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243694530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4542K1.

In welke plaats vind ik Rijschool Haan (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Selat en Verkeersschool Peter Brugge.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Haan

Slagingspercentage

43

Aantal examens

265

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 412 40 20

Website

rijschoolhaan.nl

Adres

Slaak 86

Postcode

3061CZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

243694530000

Rijschoolnummer

4542K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Haan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo