Autorijschool-Proeve

Alle details over Autorijschool-Proeve.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool-Proeve ligt op 42%, 57 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool-Proeve? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Barendrecht. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool-Proeve.

Deze school is gevestigd in Krimpen Aan Den Ijssel. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Vederkruid 41, 2925DD Krimpen Aan Den Ijssel. Voor een proefles stuur je een mailtje naar verkeersschool-proeve@live.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 41 10 66 40. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 547521160000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6277W9.

Waar bezoek je Autorijschool-Proeve?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Krimpen Aan Den Ijssel.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Krimpen Aan Den Ijssel. Check ook deze rijscholen: Angels verkeersopleidingen en Blikvooruit Rijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool-Proeve

Slagingspercentage

42

Aantal examens

57

Auto

Beschikbaar

E-mail

verkeersschool-proeve@live.nl

Telefoon-nr

06 41 10 66 40

Adres

Vederkruid 41

Postcode

2925DD

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

547521160000

Rijschoolnummer

6277W9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool-Proeve”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo