Rijschool Gijs

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Gijs.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gijs is 100%, 1 personen legden examen af (rijbewijs AVD). Les volgen bij Rijschool Gijs? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Gijs.

Deze school is gevestigd in Alphen Aan Den Rijn. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Havixhorst 3, 2402MK Alphen Aan Den Rijn. Bellen? Het telefoonnummer is 06 21 63 33 87. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280761570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6350F8.

In welke plaats zit Rijschool Gijs?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Alphen Aan Den Rijn.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Verkeersschool Hoekstra B.V. en Van Sprang & Tempo.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Gijs

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

06 21 63 33 87

Adres

Havixhorst 3

Postcode

2402MK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280761570000

Rijschoolnummer

6350F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gijs”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo