Rijschool Richard Jager

Alles op een rijtje over Rijschool Richard Jager.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Richard Jager is 37%, 78 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Richard Jager? Je rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties van CBR: Leiden, Gouda. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Richard Jager.

De school is te vinden in Alphen Aan Den Rijn. Hierbij de adresgegevens: Zadelmaker 101, 2401PC Alphen Aan Den Rijn. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 40 98 78 06. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 559578540000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2063K6.

Waar bezoek ik Rijschool Richard Jager (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in Alphen Aan Den Rijn.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Alphen Aan Den Rijn. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: C. Kwakkenbos en All Road Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Richard Jager

Slagingspercentage

37

Aantal examens

78

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 98 78 06

Adres

Zadelmaker 101

Postcode

2401PC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden, Gouda

KvK-nummer

559578540000

Rijschoolnummer

2063K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Richard Jager”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo