Rijschool Eric van der Velden

Alle informatie over Rijschool Eric van der Velden.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Eric van der Velden is 60%, 43 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Eric van der Velden? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Nijmegen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Eric van der Velden.

Je vindt deze school in Ooij. Dit zijn de adresgegevens: Koningin Julianalaan 12, 6576AR Ooij. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@rijschoolericvandervelden.nl. Bellen kan, je bereikt ze op (024) 663 17 57, of 06 13 10 18 88. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoolericvandervelden.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 091982770000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7093H9.

In welke plaats vind ik Rijschool Eric van der Velden (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in Ooij.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Ooij. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Sandra Bakker en Verkeersschool Saïdi.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Eric van der Velden

Slagingspercentage

60

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolericvandervelden.nl

Telefoon

(024) 663 17 57

Telefoon-nr

06 13 10 18 88

Website

rijschoolericvandervelden.nl

Adres

Koningin Julianalaan 12

Postcode

6576AR

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

91982770000

Rijschoolnummer

7093H9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Eric van der Velden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Eric van der Velden
Rijschool Eric van der Velden

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo