Rijschool EFFECT

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool EFFECT.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool EFFECT ligt op 71%, 7 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool EFFECT? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool EFFECT.

De rijschool is gevestigd in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Nigerdreef 22, 3564EH Utrecht. Voor telefonisch contact bel je met 06 39 17 91 43. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 801671010000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6359R2.

Waar zit Rijschool EFFECT (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Utrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Saman Yolu en Verkeersinstituut A. Boonen.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool EFFECT

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 17 91 43

Adres

Nigerdreef 22

Postcode

3564EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

801671010000

Rijschoolnummer

6359R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool EFFECT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo