Rijschool Drive With Tim

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Drive With Tim.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Drive With Tim ligt op 40%, 5 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Drive With Tim? Je hebt keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Berkel-Enschot. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Drive With Tim.

Deze school is gevestigd in Goirle. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? De Hilver 72, 5052VL Goirle. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 0627368503. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 89023838. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8221G7.

In welke plaats zit Rijschool Drive With Tim (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in Goirle.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Goirle. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool de Dijk en DRIVE 4 IT.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Drive With Tim

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Telefoon-nr

0627368503

Adres

De Hilver 72

Postcode

5052VL

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

89023838

Rijschoolnummer

8221G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Drive With Tim”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo